Hlavní obsah

Affleck a Lopezová koupili dům na ostrově

SAVANNAH

On je původem Kaliforňan, který vyrostl v Massachusetts, ona strávila dětství v newyorkském Bronxu. Pro svůj první společný dům si ovšem slavný hollywoodský pár Jennifer Lopezová a Ben Affleck vybral americký jih. Jejich nová luxusní rezidence leží na ostrově u města Savannah ve státě Georgia, píše časopis Hello.

Foto: Kamil Kyzlink
Článek

Podle deníku New York Post si pár opatřil 83akrový pozemek na ostrově hned vedle města Savannah. "Minulý víkend odletěli do Savannah a s vrtulníkem přistáli přímo na předním trávníku svého nového sídla," sdělil listu dobře informovaný zdroj.

Nemovitost, která dříve patřila k rýžové plantáži, zahrnuje mimo jiné hlavní dům, hostinskou rezidenci a navíc hydroplán.

Lopezová zabalí do Vuittona

Jakmile se módní ikona Lopezová, tak zvaná "J Lo", rozhodne ke stěhování, nebude mít starost s balením. Přinejmenším ne s volbou vhodných zavazadel. Po týdnech spekulací totiž Louis Vuitton, firma vyhlášená zejména svými elegantními kabelkami a kufry, potvrdila, že si pro svou podzimní a zimní kampaň vybrala právě Jennifer Lopezovou.

Hlavní designér společnosti, Marc Jacobs, údajně pro kampaň hledal někoho "sofistikovaného, kdo bude navíc vlivná osobnost a ještě ke všemu sexy žena". U latinskoamerické krásky prý našel přesně tyto požadované kvality. "Současná ikona", jak ji společnost Louis Vuitton nazývá, se začne na billboardech a v časopiseckých reklamách objevovat od srpna.

Bena před Jennifer varuje nejenom Matt Damon

Vztah Bena Afflecka a Jennifer Lopezové je jedním z nejsledovanějších v Hollywoodu. Jennifer už se dvakrát rozvedla, a proto spousta lidí Bena před svatbou varuje. Že zpěvačka muže jenom využívá se domnívají například i rodiče jejích bývalých manželů.

Proslýchá se dokonce, že vztah s Lopezovou narušil dlouholeté přátelství Afflecka a hereckého kolegy Matta Damona. Matt a Ben spolu vyrůstali v chudé bostonské čtvrti "Southie". Během studií na Harvardu napsali scénář k filmu Dobrý Will Hunting, ve kterém poté oba hráli. Za scénář získali v roce 1997 prestižního Oscara a odstartovali tak svoji úspěšnou hollywoodskou kariéru.

Jennifer Lopezová se poprvé provdala za hudebníka P. Diddyho a podruhé za tanečníka a choreografa Crise Judda.

Reklama

Výběr článků

Načítám