Hlavní obsah

Affleck a Lopezová chtějí natočit remake Casablanky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Na kultovní film Casablanca si políčili Ben Affleck a Jennifer Lopezová. Podle internetového magazínu Actustar se chystají natočit remake tohoto klasického snímku, který je dodnes považován za jeden z nejvýznamnějších filmů všech dob.

Foto: oficiální web: http://www.suzannevega.com

Folkrocková zpěvačka Suzanne Vega

Článek

Třicetiletý Affleck a o dva roky starší Lopezová se nenechají odradit ani tím, že před několika lety ztroskotaly plány natočit pokračování Casablanky pod názvem As time goes by. Neobávají se ani rozlícených skalních příznivců tohoto filmu, pro něž je natočení remaku nepřijatelné.

Affleck si na projektu velmi zakládá, ale zatím prý teprve shání producenta. Jak poznamenává internetový magazín People, mohl by to "být začátek něčeho opravdu příšerného".

Casablanca z roku 1942 s Humphrey Bogartem a Ingrid Bergmanovou v hlavních rolích vypráví příběh amerického majitele nočního klubu v Casablance za druhé světové války. Ten se tu setkává se svou bývalou láskou, nyní provdanou za odbojáře. Casablanca byla nominována na osm Oscarů, nakonec získala tři - za nejlepší film, scénář a režii.

Reklama

Výběr článků

Načítám