Hlavní obsah

Jennifer Anistonová chce v budoucnu režírovat

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jennifer Anistonová začala navštěvovat kurzy režie, aby tak naplnila své ambice stanout jednou za kamerou. "Mám v plánu začít režírovat. Zapsala jsem se proto do režisérského kurzu. Pro takovou práci potřebujete být opravdu všestranně nadaní," uvedla někdejší hvězda seriálu Přátelé.

Článek

Anistonová nyní září po boku svého přítele Vince Vaughna ve filmu Rozchod. Dlouho už ale u herectví zůstat nechce a raději by se vrhla na režii okamžitě. "Věřím, že moje změna kariéry bude stejně úspěšná jako Rozchod," usmívá se herečka.

Film Rozchod se vyšvihl během prvního týdne v amerických kinech na první místo návštěvnosti a za první tři dny vydělal přes osmatřicet miliónů dolarů. Rozchod tak dal Anisotonové poprvé ochutnat velkých úspěch v kinech. Žádný z jejích předchozích filmů si po celém světě nevydělal dohromady více než třiačtyřicet miliónů.

Reklama

Související články

Jennifer Anistonová osobností roku

Americká herečka Jennifer Anistonová byla magazínem GQ zvolena osobností roku. Stala se tak první ženou v historii periodika, které se dostalo takové cti,...

Výběr článků

Načítám