Hlavní obsah

Jennifer Anistonová je prý nejkrásnější nahá

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vince Vaughn děkuje filmařům, že mu umožnili ve filmu The Break-Up natáčet nahé scény s Jennifer Anistonovou. Vaughn se také nechal slyšet, že svoji současnou lásku miluje nejvíc, když je před ním nahá.

Článek

"Speciálně ta nahá scéna byla absolutně nejlepší z celého natáčení," vtipkoval Vaughn. "Natáčeli jsme celý den a bylo vtipné, jak se lidé s nahotou vyrovnávají různě. Jen se cítila nepříjemně, ale já myslím, že to bylo skvělé. Myslím, že ten den jako herečka hodně vyrostla," řekl na adresu své milenky Vaughn.

Jennifer k tomu dodala: "Nesvlékla jsem si oblečení jen tak bezdůvodně. Nikdy bych to zbytečně neudělala. Tentokrát to ale bylo ve scénáři a já to dostala zaplaceno."

Šestatřicetiletá Jen se nechala slyšet, že práce s Vincem byla "nejlepší za celou její kariéru". S nikým jiným se jí tak výtečně nespolupracovalo. "Bylo to vtipné. Bylo to jako pracovat s tenisovým profesionálem. Byli jsme sehraná dvojka a pálili jsme do sebe narážky jednu za druhou. Podobou souhru jsem zažila v Přátelích, ale tam jsme spolu dělali všichni deset let," dodala Anistonová.

Vaughn, který na filmu pracoval také jako scenárista a producent, psal Jennifer roli přímo na tělo. "Není jedinou velkou herečkou, ale má nezaměnitelné kvality - je příjemná, velmi vřelá a přitažlivá," neskrývá herec své sympatie k Anistonové.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Anistonová osobností roku

Americká herečka Jennifer Anistonová byla magazínem GQ zvolena osobností roku. Stala se tak první ženou v historii periodika, které se dostalo takové cti,...

Výběr článků

Načítám