Hlavní obsah

Jednorožec v baletní sukni narušil živý televizní vstup

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jacksonville

Americký televizní reportér David Williams se projevil při sobotním živém vstupu jako naprostý profesionál. Přesto, že mu do záběru vběhla žena v baletní sukni s maskou jednorožce na hlavě a dělala kolem něj opičky, nenechal se rozhodit a vysílání bez zaváhání dokončil, informoval server televize WTSP.

BEZ KOMENTÁŘE: Jednorožec v baletní sukni nechal reportéra naprosto klidným

 
Článek

Williams dělal živý televizní vstup z místa požáru do ranní show Good Morning Jacksonville stanice WTLV. Najednou se k němu přes ulici rozběhla žena v kuriózním outfitu: vínovém tílku, bílé baletní sukni a v masce bílého jednorožce.

Narušitelka začala okolo reportéra poskakovat, mávat rukama a dorážet na něj pisklavým hlasem. Jak rychle se však v záběru objevila, tak rychle po pár sekundách i zmizela.

Londýňan narušil stovky vstupů

Podobných vetřelců, kteří narušují natáčení, je spousta. Jejich králem je ale bezesporu Paul Yarrow z Londýna. Tomu se povedlo objevit se ve více než stovce živých vstupů nejrůznějších televizních kanálů.

Brit na to šel ale trochu jinak. Za zády reportérů a reportérek procházel vždy poklidně, jakoby nic, ale zato velmi často. A jeho poznávací znamení? Téměř vždy stejný béžový svetr.

Reklama

Výběr článků

Načítám