Hlavní obsah

Jedno křupnutí a miliony v tahu, nevědomost stála ženu tučnou výhru

Zřejmě životní chybu udělala Britka Dawn Sagarová, když se nedopatřením připravila o možnou výhru ve výši 100 tisíc liber (2,6 milionu korun). Snědla totiž chips ve tvaru srdce, za jehož nalezení nabízel výrobce chipsů Walkers zmiňovanou odměnu. Žena si soutěže nebyla vědoma, upozornili ji na ni její známí, když už bylo ovšem pozdě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Firma Walkers soutěž poprvé oznámila v prosinci s tím, že kdo najde chips s nejdokonalejším tvarem srdce, získá pohádkově vysokou částku. Sagarová vítězný kousek objevila v solených chipsech, o soutěži ovšem neměla ponětí, a tak ho snědla. Předtím však stihla pořídit fotku a poslat ji známým, píše BBC.

„Měla jsem v práci pauzu, tak jsem si dala pytlík chipsů, povídala jsem si,“ vysvětlila Sagarová s tím, že pak narazil na srdíčko, a tak si ho vyfotila, protože bylo těsně po Valentýnu. „Poslala jsem to všem na Snapchatu, abych jim řekla, že je miluju,“ doplnila žena.

Záhy jí začaly chodit zprávy s dotazem, jestli lupínek nesnědla. „Snědla, proč by ne?“ odepsala Sagarová. Dozvěděla se tedy, jakou chybu udělala a kolik jí chips ve tvaru srdíčka mohl vynést peněz. „Vyhledala jsem si to a uvědomila si, že je už pozdě,“ konstatuje Britka.

Pro účast v soutěži musejí úspěšní nálezci schovat nejen chips, ale i samotné balení. „Co se dá dělat? V tu chvíli mě to rozesmutnilo, ale takové věci se stávají,“ řekla smířlivě.

Mluvčí společnosti Walkers uvedl, že je chyba paní Sagarové nešťastná, ale nic není ztraceno. Soutěž totiž pokračuje do března.

Brit se z úředního dopisu dozvěděl, že už nežije

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám