Hlavní obsah

Jedenáctiletá Indka řeší hlavolamy levou zadní. Doslova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina lidí se potřebuje na hlavolamy jako Rubikova kostka soustředit. Existují ale tací, pro které obyčejné vyřešení hlavolamu není žádnou výzvou. A tak si to trochu ztíží. Jako například 11letá dívka z Indie, která řeší hlavolamy za naprosto extrémních podmínek.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mladá Indka řeší hlavolamy za extrémních podmínekVideo: AP

 
Článek

Posouvání hlavolamu nohama za hlavou, šílená jogínská pozice a řešení poslepu. Tohle všechno dokáže Priša z městečka Palajnkotaj, které se nachází v Tamilnádu, jednom z indických svazových států.

Dívka je držitelkou několika světových rekordů, kterých dosáhla za pomoci různých částí svého těla.

Zázračný belgický chlapec je v 11 letech bakalářem, hledá klíč k nesmrtelnosti

Koktejl

Vedle bystré mysli se pyšní i mimořádnou zručností. Kromě hlavolamů je přebornicí ve hře, která je u nás známá jako „kudla“. Nožem rychle bodá mezi prsty dobrovolníka, aniž by ho zasáhla.

Priša sama říká, že základem jejího umění, je jóga. „Zlepšila mou paměť, můj zrak, mé pohyby. Ráda bych si, až budu velká založila vlastní jógovou školu, kde bych učila ostatní,“ svěřila se pro indický server NDTV.

Foto: AP

Mladá Indka řeší hlavolamy za extrémních podmínek

Reklama

Výběr článků

Načítám