Hlavní obsah

Japonská zoo prodává džíny roztrhané od lvů

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zoologické zahrady po celém světě se potýkají s výpadkem příjmů, které jim způsobila koronavirová krize. S netradičním způsobem, jak si přilepšit, přišla zoo v japonském Sapporu. Roztrhané džíny jsou totiž neustále v módě a v zoologické zahradě si můžete pořídit kalhoty roztrhané přímo králi zvířat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

„Zoo je ve stavu nouze. Pomozte, byli jsme zasaženi koronavirem. Potřebujeme vaši podporu,“ vybízí na svých stránkách zoologická zahrada Severní Safari Sapporo. Proto nabízí džíny, na které bude majitel náležitě hrdý.

Jejich roztrhání si totiž na starost vezmou přímo lvi. Zaměstnanci spustí kalhoty dolů do klece, a když se s nimi šelmy dostatečně vyřádí, vytáhnou je zase nahoru. Zájemce je může mít za 70 tisíc jenů (zhruba 15 tisíc korun).

Kromě toho zoologická zahrada nabízí náušnice z papouščího peří či vysvlečené hadí kůže. Aby měla na provoz, nechá zahrada rovněž malovat opice, tuleně nebo kozy a jejich obrazy následně nabízí za 7000 jenů (1500 korun).

Pokud by vám i to bylo málo, můžete se stát za 100 tisíc jenů (22 tisíc korun) na den ošetřovatelem. Největší pozornost však budí právě neobvyklé zdobení kalhot. Nejedná se však o převratnou novinku, poprvé byl tento nápad představen už v roce 2014. A kde jinde než právě v Japonsku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám