Hlavní obsah

Japonec si splnil sen. Oženil se s o 27 let mladším pěveckým idolem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uzavřít sňatek s platonickou láskou se nepoštěstí každému. Pravidelné návštěvy koncertů nyní dvacetileté japonské hvězdičky Yuki Tomoeové se vyplatily sedmačtyřicetiletému muži, do něhož se zpěvačka zamilovala a nyní dvojice tvoří šťastný manželský pár, píše zpravodajský server Yahoo News.

Foto: Profimedia.cz

Ne každý je připraven posunout vztah na novou úroveň a vkročit do manželství

Článek

Tomoeová debutovala v roce 2020 jako nová členka jedné z ósackých dívčích hudebních skupin. Tehdy jí bylo pouhých 17 let. Mitsuo byl už v té době velkým fanouškem kapely a nová členka ho okamžitě okouzlila.

„Ve chvíli, jsem ji spatřil, jsem měl pocit, že se dívám na jiskřivý, lesklý kámen. Ačkoli byla nová, její představení byla úžasná a velmi roztomilá,” svěřil se nyní sedmačtyřicetiletý Japonec, který se pravidelně účastnil koncertů i dalších akcí, které kapela pořádala.

Po čase si Mitsua mladičká hvězdička všimla a netrvalo dlouho a stali se přáteli.

„Měla jsem pocit, že je jiný než ostatní fanoušci. Cítila jsem k němu důvěru, mohla jsem se mu svěřit s problémy, o nichž bych s nikým jiným nemluvila,” prozradila Tomoeová, která se do o 27 let staršího Mitsua brzy zamilovala.

„Jednou nebyl na koncertě. Bylo to divné, protože předtím tam vždycky byl, snažila jsem se ho mezi diváky najít. Bez něj jsem se tam cítila prázdně. V ten moment jsem si uvědomila, že k němu něco cítím,” řekla s tím, že se mu k citům brzy přiznala.

Na koncertech své ženy sedí Mitsuo vždy v první řadě a mává svítící tyčinkou

Mitsuo byl překvapen, dlouho však neváhal a zpěvačce navrhl, ať to spolu zkusí. A jak se zdá, vztah jim klape, neboť před nedávnem dvojice vstoupila do svazku manželského.

Tomoeová má více než 300 tisíc sledujících na sociální síti TikTok. Ve videích, která mají téměř 30 milionů zhlédnutí, s fanoušky sdílí nejen informace o kapele, ale i detaily o spokojeném manželství.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám