Hlavní obsah

Janet Jacksonová na ňadru slušně vydělá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Janet Jacksonová se rozhodla, že trapas se svým pravým ňadrem, které nedávno odhalila na finále americké fotbalové ligy v Houstonu, pořádně zpeněží. 37letá zpěvačka totiž chystá novou módní kolekci, která bude inspirovaná práve tímto skandálem.

Foto: Pavel Čempěl

Patnáctiletou cisternu Barču přivítal do hasičských řad starosta Bohumína Petr Vícha.

Článek

Jacksonová se vydává ve stopách své kolegyně Kylie Minogue, která úspěšně obchoduje s prádlem, a připravuje nejen ozdoby prsních bradavek nápadně podobné těm svým, ale také různé šperky, které zdobí všechny intimní části lidského těla.

Zákazníky prý také překvapí erotické spodní prádlo, osobité kožené podprsenky a v neposlední řadě dokonce pás cudnosti.

Na obalu desky ňadra neukáže

Zpěvačka je svým nápadem doslova nadšena. "Mám možnost nabídnout lidem pár kousků, které sama ráda nosím," svěřila se Janet, která už pro svou kolekci vymyslela několik možných názvů. Nakonec vybere ten, který bude znít nejsvůdněji.

Vystoupení s Justinem Timberlakem na Super Bowlu nepochybně pomůže zpěvačce i při prodeji její nové desky Damita Jo, která by se měla na pultech obchodů objevit koncem března. Na jejím obale se Jacksonová prezentuje nahoře bez - pouze v džínách, ale je natočená bokem a prsa si zakrývá rukama.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám