Hlavní obsah

Jacksonovi nechají Michaela očistit od pomluv

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Joseph Jackson, otec krále popu Michaela Jacksona, se rozhodl tvrdě vstoupit do sporů týkajících se údajného zneužívání dětí jeho synem. V zájmu zachování dobrého jména rodiny najal armádu právníků, kteří mají rodinu očistit od sprostých pomluv.

Foto: Veronika Schieblová
Článek

Do čela týmu advokátů si vybral americkou televizní komentátorku Debru Opriovou, která se úspěšně zabývá soudními spory. V minulosti zastupovala například černošského zpěváka Jamese Browna.

"Jsem člověk, který věří ve spravedlnost. Také věřím, že je Michael Jackson nevinen. Nevěřím tomu, že právě on by byl schopen nějakého trestného činu nebo dokonce toho, aby na někom páchal násilí. Je to poslední člověk, který by se něčeho takového dopustil," vypověděla Opriová.

Milující otec

"Joseph Jackson miluje svého syna a chce do procesu vnést nové informace a být o všem aktuálně informován. Udělám všechno, abych Michaelovi co nejlépe pomohla a vyhověla přání jeho otce," uvedla Debra Opriová.

Pětačtyřicetiletý Michael se cítí ve všech deseti bodech obžaloby týkajících se obtěžování dětí včetně sexuálního obtěžování a v jednom případě násilného únosu nevinen. Již několikrát žádal o snížení třímiliónové kauce, která mu byla uložena. Soudce jeho žádost stále zamítá z obav, že by mohl utéct ze země a vyhýbat se přelíčení. Další řízení se bude konat již v pátek.

Reklama

Související témata:

Související články

Michael Jackson: Ve hře je můj život

Americká popová legenda Michael Jackson (45) považuje proces, v němž se bude zpovídat ze sexuálního obtěžování dětí, za dramatické ohrožení své osoby....

Jackson si vyslechl obvinění, cítí se nevinen

Americký popový zpěvák Michael Jackson si v pátek u soudu v kalifornské Santa Marii vyslechl obvinění ze sexuálního zneužívání dítěte, z pokusu o únos dítěte,...

Michael Jackson je obviněn také z únosu

Obvinění nejen z opakovaného sexuálního zneužívání dítěte a podání omamných prostředků, ale také z pokusu o únos a spiknutí si v pátek v před soudem...

Výběr článků

Načítám