Hlavní obsah

Italský holič obchodoval s drogami, prozradili jej plešatí zákazníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V italském Janově přednedávnem zatkli místního holiče, jenž ve své provozovně vedl také obchod s drogami. Policisty však na stopu přivedla až skutečnost, že do podniku chodilo nebývalé množství plešatých mužů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie v Janově v minulosti obdržela již několik hlášení o tom, že se v městské části Foce obchoduje s drogami. Jejich úsilí o dopadení dealerů však bylo dlouho bezvýsledné, protože se nedařilo narazit na žádnou významnou stopu.

Úspěch přinesla až poctivá práce v terénu, kdy si členové sledovacích týmů všimli, že do jednoho místního holičství chodí nebývale velké množství plešatých, případně dohola ostříhaných mužů, kteří navíc ani neměli vousy. Byli různě staří a vypadali, že jsou i z různých společenských skupin, ale nikdo z nich nevypadal, že by potřeboval ostříhat nebo oholit.

Rychlým vyšetřováním se zjistilo, že většina návštěvníků si tam chodila pouze kupovat drogy, a tak si policisté posvítili na 55letého majitele podniku. Při prohlídce jeho domu našli několik gramů hašiše a v provozovně pak 100 gramů kokainu, váhy a materiál na balení drog.

Další vyšetřování podle serveru BNN odhalilo dost rozsáhlou prodejní síť, kdy dopadený holič mimo jiné udržoval kontakty také s odsouzenými v místním vězení. Nebylo sice upřesněno, o které nápravné zařízení šlo, ale je dost pravděpodobné, že dealer z holičství se nakonec ke svým obchodním partnerům dostal skutečně blízko, protože byl umístěn do věznice Marassi.

Dealerovi ukradli drogy, na pomoc si zavolal policii

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám