Hlavní obsah

Irka chtěla po pojišťovně miliony, zradilo ji házení vánočním stromkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamila Grabska z irského města Ennis se u soudu domáhala peněz od pojišťovny, protože po autonehodě podle svých slov trpěla vážnými zdravotními následky. Pak se však ukázalo, že mezitím vyhrála charitativní soutěž v hodu vánočním stromkem, a soud tedy její požadavek smetl ze stolu.

Foto: Profimedia.cz

Kamila Grabska na soutěži v hodu vánočním stromkem

Článek

Případ šestatřicetileté Kamily Grabské začal již v roce 2017, kdy byla účastnicí dopravní nehody. Při ní údajně utrpěla zranění, po nichž jí zůstaly trvalé následky, které jí značně komplikují život. Údajně nemohla ani zvednout tašku, aniž by necítila silnou bolest.

Vedle toho tvrdila, že kvůli neustálým bolestem krku a zad nemohla déle než pět let chodit do práce, hrát si s dětmi ani vykonávat základní domácí práce. Někdy prý byla bolest tak silná, že jí musel manžel nosit léky do postele.

Pojišťovna jí však nevěřila, a tak se Grabska obrátila na soud, kde v žalobě požadovala částku ve výši téměř 760 383 eur (přes 19 milionů korun). Ale ani tam se požadované náhrady nedočkala, informoval web The Telegraph.

Muž musí zaplatit odškodné 400 000 manželce, které příliš zapáchal

Koktejl

U soudu v Limmericku se totiž objevila fotografie z novin, pořízená v lednu 2018, tedy nedlouho po nehodě. Na ní je vidět, jak Grabska na charitativní akci velmi svižně hází vánočním stromkem. A v této soutěži dokonce zvítězila. Její vyhlídky na velké peníze pak definitivně zhatil také záznam z loňského listopadu, na němž zhruba hodinu cvičí svého psa v parku.

Soudce pak konstatoval, že tyto důkazy jsou zcela v rozporu s popisem zdravotního stavu, který žena poskytla, a proto její žalobu zamítl. Sama Grabska však tvrdí, že zde žádný rozpor není, protože se v době mezi nehodou a soudem zkrátka jen „snažila žít normální život“.

Muž žaluje 27 žen o 1,7 miliardy kvůli tomu, jak na sítě psaly o randění s ním

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám