Hlavní obsah

Hvězda nové reality show děsí svým extrémním vzhledem vlastní dceru

Novinky, vps

Pořad Freakshow americké televizní stanice AMC, který sleduje osudy jedinců z bizarní atrakce Venice Beach Freakshow, zná svého nejzajímavějšího účastníka už po pár epizodách. Je jím Marcus Boykin, jehož tělo zdobí od hlavy až k patě nesčetné piercingy a tetování. Extravagantní vzhled mu pomáhá v kariéře, ale škodí v rodině. Jeho pětiletá dcera se ho totiž bojí.

BEZ KOMENTÁŘE: Marcusi Boykinovi jeho vzhled přinesl slávu, ale i problémy

 
Článek

Boykin je profesionální tatér a drtivou většinu svých tetování a piercingů si udělal vlastnoručně. Je tak sám sobě dokonalou reklamou. Devětadvacetiletý umělec své tetování vylepšuje téměř každý den, je to takový jeho seriál na pokračování.

„Bez dotyků jehly by neměl můj život smysl. Moje tělo nebude nikdy dokončené, je to můj příběh. A já stále žiju, takže můj příběh není dokončený,“ řekl potetovaný Američan v propagačním videu k televizní reality show.

Dcera se ho bojí

Ale jeho příběh má i stinnou stránku. S jeho extrémní změnou vzhledu se totiž nesmířila jeho bývalá žena a opustila ho i s jejich malou dcerkou Miou. Té je dnes pět a Boykin ji od rozluky se ženou viděl jen několikrát a pokaždé, když se setkali, se ho dívenka bála.

„Běžní lidé ode mě odvrací zrak nebo ze strachu schovávají své děti. Je těžké se s tím vyrovnávat vzhledem k tomu, že mám pětiletou dceru,“ uvedl tatér v jedné z epizod seriálu s tím, že s jinou ženou má ještě dvouletého syna a toho jeho vzhled nestraší.

Pořad televize AMC sleduje kalifornskou show plnou bizarností s názvem Venice Beach Freakshow. Její majitel Todd Ray v ní představuje jedince s bizarním vzhledem nebo zvláštními schopnostmi jako je například polykání mečů nebo ohně. Kromě toho shromažďuje podivně vypadající zvířata a uvádí se o něm, že vlastní největší sbírku dvouhlavých živočichů na světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám