Hlavní obsah

Houstonová zahájila detoxikační kúru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USA

Zpěvačka Whitney Houstonová nastoupila na kliniku, kde se podrobuje léčbě ze závislosti na omamných látkách. Informaci přinesl v úterý internetový server BBC.

Foto: Pivovarské muzeum

Klasické prohlídky v Pivovarském muzeu v Plzni zpestří každou listopadovou sobotu tvůrčí dílny.

Článek

Čtyřicetiletá americká zpěvačka prostřednictvím své manažerky Nancy Seltzerové v pondělí prohlásila, že "děkuje všem za podporu a modlitby".  Seltzerová zároveň odmítla poskytnout veškeré další podrobnosti o zpěvaččině léčbě.

Houstonová po sobě zanechala v lednu 2002 na mezinárodním letišti zavazadlo, které obsahovalo desítky gramů marihuany a tři cigarety se stejnou drogou, které byly napůl vykouřené.

Drogám propadla

Obvinění proti zpěvačce byla o rok později stažena. Soudní expert tehdy ujistil, že zpěvačka nepotřebuje lékařskou pomoc.

Houstonová v prosinci 2002 pro americkou televizní stanici ABC přiznala, že brala drogy, ale díky modlitbám se jí prý podařilo s nimi skoncovat. V poslední době jim však opět propadla.

Podepsal se na tom i její bouřlivý manželský vztah se zpěvákem Bobbym Brownem, za něhož je od roku 1992 provdaná a s nímž má desetiletou dceru Bobbi Kristinu. Letos v únoru byl Brown odsouzen na šedesát dnů za fyzické napadení své manželky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám