Hlavní obsah

Host žaluje hotel kvůli švábovi. Měl mu vlézt do ucha a poškodit sluch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američan Tod VanSickle už asi nikdy nezapomene na pobyt v hotelu v Jižní Karolíně. Během jedné z tamních nocí mu měl vlézt do ucha šváb, který ho připravil o sluch. Muž je kvůli tomu indisponovaný nejen při práci, ale i běžném fungování, proto se rozhodl s hotelem soudit, informuje server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Šváb měl muže připravit o sluch (ilustrační foto).

Článek

VanSickle, který je z Ohia, pobýval v hotelu Sands Ocean Club Resort v Myrtle Beach minulý červenec. Kvůli švábovi se nyní soudí se společnostmi Sands Ocean Club Homeowners Association a Ocean Annie’s Operations, které ubytovací zařízení provozují.

Podle soudních dokumentů se Američan probudil s extrémní bolestí, kterou mu způsobil právě šváb lezoucí do ucha. VanSickle měl následkem bolestivého a permanentního zranění přijít o sluch, a i nadále bude muset platit za zdravotnickou péči. Kvůli omezení v pracovním životě bude také přicházet o peníze,“ uvádí s odkazem na soud server Newsweek.

Muž nařknul hotel z hrubé nedbalosti, pokud jde o udržování hygieny a s ní spojenou kontrolu škůdců a hmyzu, jako jsou právě švábi.

Podle Newsweeku má asi 15 procent amerických hotelů, motelů, hostelů a dalších ubytovacích zařízení problém se škůdci. Vyplývá to ze studie společnosti Amerisleep z let 2015 a 2016. Mezi nejčastějšími nevítanými hosty jsou myši, krysy, švábi nebo štěnice.

Luskouni z Tchaj-wanu už jsou v Praze

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám