Hlavní obsah

Hodně se modlila. Řidička kamionu po nehodě visela v kabině z mostu 40 minut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Louisville

Dramatická záchranná akce se odehrála 1. března v americkém Louisville ve státě Kentucky. Řidička kamionu tam po nehodě prorazila zábradlí mostu a zůstala v kabině viset nad řekou. Na pomoc jí museli přijet hasiči s jeřábem, informoval New York Post.

Řidička kamionu prorazila zábradlí a zůstala viset v kabině z mostu v KentuckyVideo: Reuters

 
Článek

K nehodě došlo na mostě Clark Memorial Bridge poté, co se kamion srazil s dalšími dvěma vozidly, píše server. Ženu uvězněnou v kabině visící nad řekou Ohio vyprostil záchranář Bryce Carden, který se k ní slanil z jeřábu.

Ten popsal, že řidička byla během záchrany velmi klidná. „Držela se jako šampionka. Hodně se modlila a já s ní. Ale řeknu vám, že když se dostala na pevnou zem, dala průchod emocím,“ popsal Carden, který působí u hasičů šest let.

Foto: Reuters

Řidička kamionu prorazila zábradlí a zůstala viset v kabině z mostu v Kentucky

Vyprošťovací akci označil šéf hasičského sboru Brian O’Neill jako událost, která se stane jednou v kariéře. Jak uvedl, záchrana trvala zhruba 40 minut. Řidička byla sice otřesena, ale ve stabilizovaném stavu.

Preventivně byla převezena do nemocnice, stejně tak jako další oběť z nabouraných vozů. Ta byla ale v horším stavu než šoférka kamionu. Most policie uzavřela v obou směrech.

Kamion sjel z vozovky a visel z mostu, zachráněný řidič poděkoval nebesům

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám