Hlavní obsah

Hobití instruktáž novozélandských aerolinek se stala senzací

Novinky, Jakub Kynčl

Doslova přes noc se stalo hitem instruktážní video aerolinek Air New Zealand, které je plné postav z bájné Středozemě. A důvod? Chytrý nápad, sloužící zároveň jako reklama na aerolinky i na blížící se první díl Hobita v kinech, je totiž opravdu vtipný. A co víc, v klipu si zahrál i režisér Hobita Sir Peter Jackson.

Instruktážní video o bezpečnosti letu s postavami z Hobita

 
Článek

Čtyři minuty dlouhý videoklip společnosti Air New Zealand viděly za pouhých 24 hodin více než dva milióny lidí. A nejde o první video tohoto typu, které aerolinky udělaly. V jejich dalších klipech účinkuje například rugbyový tým Nového Zélandu All Blacks či guru v oblasti fitness Richard Simmons v blyštivém tílku.

"Pasažéři oceňují ten odlehčený způsob, jakým jim přinášíme bezpečnostní pokyny před samotným letem. Musím také říci, že co jsme s netypickými instruktážními klipy začali, lidé dávají daleko více pozor, a někteří se na tuto část cesty dokonce i těší," uvedla marketingová vedoucí aerolinek Jodi Williams.

Pro fanoušky Hobita, jehož první díl z trilogie se dostane do českých kin 13. prosince, je tak instruktážní video novozélandských aerolinek jakýmsi úsměvným trailerem na celým světem očekávaný hit ze Středozemě. Ten se natáčel právě na věčně zeleném Novém Zélandu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám