Hlavní obsah

Hledaný zločinec žádal o práci u policie, zatkli ho po fyzických testech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v Arkansasu zatkli uchazeče o práci v jejich sboru poté, co vyšlo najevo, že ve státě Georgia je na něj vypsán zatykač. Ale se zatčením příliš nespěchali, mladíka nechali ještě podstoupit fyzické testy.

Foto: Facebook: Monticello Police Department

Ilustrační foto

Článek

Čtyřiadvacetiletý Justin C. Carter se ucházel o práci u policie v městečku Monticello v Arkansasu prostřednictvím online žádosti. Ale když dorazil k osobnímu pohovoru a následným prověrkám fyzické způsobilosti, všimli si policisté jistých „nesrovnalostí v jeho vzhledu“.

Po krátkém prověřování se jim podařilo zjistit skutečnou totožnost uchazeče a zároveň vyšlo najevo, že na něj byl v Georgii vydán celostátní zatykač. Mladík se však mezitím skrýval v Jižní Karolíně.

Policisté z Monticella však se zatčením nijak nechvátali. Počkali s ním až do druhého dne, kdy byly na hřišti místní střední školy na programu fyzické testy, a Cartera nechali celý proces úspěšně podstoupit.

Ihned poté jej však vzali do vazby a kontaktovali příslušné úřady. Podle serveru Fox News se tak čeká, až bude Carter převezen zpět do Georgie, kde bude souzen za své předchozí zločiny.

Američanka přijela na pracovní pohovor u policie opilá. Rovnou ji zatkli

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám