Hlavní obsah

Američanka přijela na pracovní pohovor u policie opilá. Rovnou ji zatkli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plymouth

Nicole Sniadecká z Indiany měla z pracovního pohovoru u policie zjevně tak značné obavy, že si potřebovala dát něco ostřejšího na kuráž. Ale poněkud to přehnala, a tak putovala rovnou do vazby.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Devětatřicetiletá Nicole Sniadecká z města Plymouth v Indianě se minulý týden na pracovní pohovor u policie dostavila náležitě posilněná, a to již krátce před devátou ráno.

Její stav začal být kapitánovi Jeffu Snyderovi podezřelý již krátce po zahájení pohovoru, protože Sniadecká začala mluvit nezřetelně a v jejím dechu byl cítit alkohol.

To by samo o sobě asi ničemu nevadilo, žena by si pouze musela hledat práci jinde, ale policistům neuniklo, že přijela autem. Sniadecká sama přiznala, že před jízdou požila alkohol a dechová zkouška ukázala téměř dvojnásobnou hladinu, než jakou pro řízení povolují zákony státu Indiana.

Žena putovala rovnou do vazební věznice okresu Marshall a byla obviněna z řízení pod vlivem alkoholu. Peněžitá kauce byla podle lokálního zpravodajského webu WSBT stanovena na 1500 dolarů (přes 36 tisíc korun).

Opilý řidič se při policejní kontrole snažil vyměnit si místo se psem

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám