Hlavní obsah

Hledala nového mazlíčka, v útulku objevila vlastního psa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pes Kovu se Ashi Nievesové z americké Pensylvánie zaběhl před dvěma lety a od té doby po něm nebylo ani vidu ani slechu. Tedy až do té chvíle, než Nievesová začala po útulcích pátrat po novém mazlíčkovi. Když v jednom z nich narazila na svého čtyřnohého miláčka, nevěřila vlastním očím.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Američanka hledala na internetových stránkách útulků nového psa pro své děti, když rázem spatřila fotografii, která připomínala jejího psa Kovu. Ten se v květnu roku 2019 provlekl dírou v brance na zahradě jejího domu a od té doby o něm neslyšela.

„Projížděla jsem stránky Lehigh County Humane Society (zvířecí útulek ve městě Allentown – pozn. red.) a dívala se na fotky zvířat. Když jsem narazila na jednu z fotek, začala jsem zírat a říkala si ‚To není možné, to je můj pes,‘“ svěřila se Nievesová serveru The Morning Call.

„Měli ho tam pod jiným jménem. Když jsem se ale ujistila, že je to opravdu on, byla jsem tak nadšená, že jsem se celá třásla,“ popisuje situaci Američanka.

Kříženec amerického pitbulteriéra a rotvajlera se do útulku dostal po několika týdnech, co se zatoulal a byl ve špatném zdravotním stavu. Následně byl adoptován rodinou, která se však dostala do finančních problémů a tento měsíc ho vrátila zpět do útulku.

Znovushledání Nievesové a Kovu je zachyceno na videu, na němž je patrné, jakou radost oba z nich mají. „Vyměnili jsme si navzájem pohledy a já viděla, že je šťastný, protože začal vrtět ocasem. Hned potom začal pištět, skákat na mě a pusinkovat mě,“ řekla Nievesová televizní stanici WFMZ-TV.

„Strašně moc ho miluju, jsem nesmírně ráda, že je zpět,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám