Hlavní obsah

Hladový Ukrajinec uřízl prodavači ucho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Prodavač z ruské Sibiře přišel o ucho. To mu uřízl nespokojený zákazník, který trpěl hladem a marně se dožadoval melounu zadarmo. Útočníkova identita zůstala utajena.

Foto: Archiv vila Stiassni

Pozvánka na Četnický večer

Článek

Muže z Ukrajiny odmítnutí naštvalo. Rozčílil se, v zuřivosti přeskočil prodejní pult a vrhnul se na překvapeného prodavače, jemuž v záchvatu uříznul ucho.

Ucho zřejmě snědl

Na místo incidentu byla přivolána policejní hlídka, která útočníka brzy dopadla. Pátrání po odříznutém uchu však zkrachovalo. Policisté jej nenašli. "Ucho jsme však nenašli. Asi ho snědl," sdělil jeden z vyšetřovatelů.

Muž byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví a z krádeže. Nyní se musí podrobit lékařskému vyšetření, aby se prokázalo, zda skutečně ucho spolknul.

O podobné případy není nouze. Nedávno byl na Dálném východě odsouzen ke čtyřem rokům vězení Rus, který řešil hádku s řidičem autobusu obdobným způsobem. Rovněž si vzal jako talisman jeho ucho.

Reklama

Související články

Učitel ustřihnul žačce kus ucha

Středoškolský učitel Laweng Yangphaksi z Thajska nedopatřením odstranil část studentčina ušního laloku, když ve čtvrtek náhle začal dívce stříhat vlasy....

Výběr článků

Načítám