Hlavní obsah

Herečka Scarlett Johanssonová paroduje Ivanku Trumpovou

Americký komediální pořad Saturday Night Live (SNL) v poslední době vytrvale parodoval prezidenta Donalda Trumpa a členy jeho administrativy. Teď se pustil i do jeho dcery Ivanky, kterou si zahrála slavná herečka Scarlett Johanssonová.

Foto: Profimedia.cz

Ivanka Trumpová a Scarlett Johanssonová.

Článek

„Každý muž zná její jméno. Každá žena zná její tvář. Když vejde do místnosti, upírají se na ni všechny pohledy. Je to Ivanka,“ říká hlas Johanssonové v krátkém klipu, který napodobuje reklamu na parfém.

Scarlett Johanssonová si v parodické reklamě zahrála Ivanku Trumpovou.

„Je krásná. Je mocná. Je… Spoluviník,“ zazní název parfému. „Je to žena, která ví, co chce. A ví, co dělá. Spoluviníka,“ zaznívá jako kritika toho, že Ivanka mohla něco udělat s tím, jak se její otec chová k ženám, ale neučinila tak.

„Nevyhledává světla reflektorů, ale my ji vidíme. Ach, jak my ji vidíme,“ pokračuje hlas ve chvíli, kdy se Ivanka dívá do zrcadla, v němž vidí obraz svého otce, ztvárněného hercem Alekem Baldwinem.

„Feministka. Obhájkyně. Zastánkyně žen. Ale jak vlastně?“ ptá se reklama. „Je loajální. Oddaná. Ale pravděpodobně toho všeho měla nechat po té události v autobusu Access Hollywood,“ naráží klip na nahrávku, v níž Donald Trump mluvil vulgárně o ženách.

„Spoluviník. Vůně pro ženy, které by všechno tohle mohly zastavit. Ale neudělají to,“ končí reklama. Hlas ještě dodává, že pro Jareda, manžela Ivanky, je parfém dostupný i jako kolínská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám