Hlavní obsah

Herec a hvězda show Jackass Johnny Knoxville byl v Los Angeles zatčen

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Policie v Los Angeles zadržela herce Johnnyho Knoxvilla (vlastním jménem Philip John Clapp), kvůli granátu, který našla v jeho příručním zavazadle. Vyšetřování ukázalo, že šlo pouze o atrapu a Knoxville byl tak po výslechu propuštěn na svobodu.

Článek

Na letišti v Los Angeles byl pořádný rozruch. Herec Johnny Knoxville se totiž snažil pronést ve svém příručním zavazadle do letadla atrapu granátu. Zdali to byl jen omyl, jak on tvrdí, či dílko do nového pokračování známé show Jackass, není zcela jisté.

Bezpečnostní senzory ovšem Knoxvilla okamžitě zastavily a ten tak mířil velmi rychle s policisty na vyšetřovnu. Mezitím policisté zjistili, že granát postrádá vyjma typické pojistky také explozivní obsah. Po krátkém výslechu policisté herci povolili odletět dalším letadlem do Miami.

Prý šlo o rekvizitu z natáčení

Vyšetřovatelé se museli během krátké doby rozhodnout, zda bude 38letý herec obviněn z přestupku v podobě vnášení zakázaných předmětů do bezpečnostní zóny na letišti. Johnny Knoxville však tvrdí, že atrapa granátu byla filmovou rekvizitou, kterou si jen zapomněl v zavazadle.

Johnny Knoxville hrál v několika béčkových hollywoodských filmech, ale jméno si udělal v show Jackass. Tato skupina se vyžívá v tom, když si mohou navzájem, ale i sami sobě ubližovat, dělat si legraci z okolí či provádět ty nejnechutnější věci, jaké člověka napadnou. Show slavila na televizi MTV obrovský úspěch a dočkala se i celovečerních snímků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám