Hlavní obsah

Helena Houdová odmítla filmovou nabídku od Trošky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miss ČR 1999 Helena Houdová se zalíbila Zdeňku Troškovi. Známý režisér si ji vyhlédl při sledování hry Hypermarket, ve které modelka ztělesnila prostitutku a prodavačku. Nabídku zahrát si v Troškově snímku však Houdová odmítla.

Foto: archiv nemocnice

Radiodiagnostické oddělení Nemocnie Přerov je nyní plně digitalizované.

Článek

"Hrála velmi dobře. Líbila se mi," prohlásil Zdeněk Troška, který by rád Helenu obsadil v připravovaném dalším pokračování úspěšného filmu Kameňák.

Práci nemůže odvolat

Houdová však jeho nabídku nepřijala. V době natáčení se totiž bude věnovat svým profesionálním závazkům ve Spojených státech, kde pracuje jako modelka.

"Mám v Americe nasmlouvanou práci. Nemůžu ji odvolat," sdělila pro Novinky Helena, která do Los Angeles odletěla ve středu brzy ráno.

Dostane druhou šanci

Je však možné, že režisér Troška Houdové nabídne jinou možnost prosadit se ve světě filmu. "Je šance, že se mi někam bude hodit. Pak ji určitě oslovím," slíbil.

Reklama

Související témata:

Související články

Helena Houdová vyzkouší divadelní prkna

Helena Houdová, ve světě uznávaná modelka a držitelka titulu Miss ČR 1999, v létě dočasně vymění přehlídková mola za divadelní jeviště. Zazáří ve hře Viliama...

Helena Houdová omdlela při práci

Čtyřiadvacetiletá Helena Houdová, světově uznávaná modelka a bývalá česká královna krásy, která se právě v těchto dnech nachází pracovně v New Yorku, ve středu...

Houdová vyměnila roli, zahraje si prostitutku

Modelka a bývalá Miss ČR 1999 Helena Houdová se představí ve hře Viliama Klimáčka Hypermarket. Původně v ní měla ztělesnit novinářku a modelku, kvůli...

Výběr článků

Načítám