Hlavní obsah

Helena Houdová omdlela při práci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK/PRAHA

Čtyřiadvacetiletá Helena Houdová, světově uznávaná modelka a bývalá česká královna krásy, která se právě v těchto dnech nachází pracovně v New Yorku, ve středu náhle uprostřed focení zkolabovala. Po ošetření v nemocnici byla propuštěna, již druhý den se opět postavila před hledáček fotoaparátu.

Foto: Miroslav Knotek

Ilustrační foto

Článek

Houdové se udělalo špatně při focení umělých kožichů. Ihned byla hospitalizována. Po třech hodinách strávených v nemocnici ji lékaři v podvečer propustili do domácí péče.

Naordinovali jí několikadenní odpočinek, Helena má však práci nasmlouvanou předem, proto chtěla dostát programu a hned druhý den se vydala do zaměstnání.

Dehydratace a celková únava

Chvilkovou nevolnost způsobila dehydratace, sama Houdová přiznala, že dlouhodobě podceňovala pitný režim. "V tu chvíli jsem zpytovala svědomí. Nebyla jsem vůči sobě zodpovědná," řekla Novinkám.

Helena se v poslední době cítila unavená rovněž kvůli častému cestování. Například v pondělí byla v Miami, pak se vracela do New Yorku, příští týden ji čeká další let do Los Angeles a zpět.

Irena Švábová, ředitelka Slunečnice, nadace Heleny Houdové, připustila, že vyčerpanost způsobila modelčina náročná práce. "Věděla jsem, že jí má hodně, ale nečekala jsem, že to dopadne takhle," sdělila Novinkám.

Kolaps ji poučil

Houdová hned druhý den nabrala síly a nyní je znovu ve formě. Potřebovala si jen trochu odpočinout a vyspat se. "Už se cítím dobře. Měla jsem strach, aby to nebylo něco vážného. Tahle zkušenost mě ale poučila. Moje účinkování ve hře Hypermarket ohroženo není," ujistila modelka, která se do České republiky vrací 10. června. 

Helenin dobrý zdravotní stav Novinkám potvrdila i Švábová. "Je už v pořádku a zase vtipkuje. Když jsem s ní mluvila naposledy, rozloučila se slovy: tak čau, jdu se napít."

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Houdovou přepadl lupič

Miss České republiky z roku 1999 Helenu Houdovou přepadl ve středu v Plzni neznámý lupič. Dal jí facku a sebral tašku s osobními věcmi. Třiadvacetiletá...

Helena Houdová vyzkouší divadelní prkna

Helena Houdová, ve světě uznávaná modelka a držitelka titulu Miss ČR 1999, v létě dočasně vymění přehlídková mola za divadelní jeviště. Zazáří ve hře Viliama...

Výběr článků

Načítám