Hlavní obsah

Hana Zagorová se do teplých dnů vyparádí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Hana Zagorová se už moc těšila na jaro, které si hodlá pořádně užít. Bude prý trochu odpočívat a hlavně se nemůže dočkat, až vytáhne ze skříně opravdu lehké oblečení.

Článek

"Teď už se moc těším až bude doopravdy teplo, abych i kabátky mohla odložit a vytáhla různé hadérky, šaty, trička, sukně, které jsem si na letošní jaro a léto pořídila," uvedla Zagorová.

"Jaro začínám vstřebávat, protože zima mému tělu už vůbec nesvědčí. Jinak se musím přiznat, že jsem se rozhodla letos na jaře tak trochu ulejvat," podotkla.

"To neznamená, že bych vůbec nic nedělala. Připravuji novou desku šansonů, to bude trvat asi tak půl roku, chystám své pravidelné pořady pro televizi a občas nějaký ten koncert. Ale všechno v klidu a v pohodě, abych si také trochu odpočinula, protože to potřebuji. Vloni jsem měla až moc aktivit a hodně vystoupení," vysvětlila.

K příjemným stránkám jejího života patří partner, tenorista Štefan Margita. Ten s úspěchem vystupuje na divadelních prknech světových metropolí a Hanka za ním vždycky přijíždí a těší se z jeho úspěchů.

"Štefan už ví na několik let dopředu, kde bude vystupovat. Pro něj je to příjemná situace a pro mne také. Ráda za ním jezdím a mám vždycky velkou radost, když mu operní diváci ve světě tleskají."

Reklama

Související témata:

Související články

Hana Zagorová si předsevzetí nedává

Hana Zagorová stráví letos Silvestra se svým manželem Štefanem Margitou a s lidmi, kteří jsou jim oběma velmi sympatičtí a s nimiž si rozumějí. Nový...

Hanu Zagorovou trápí artróza

Prakticky bez oddechu koncertuje devítinásobná Zlatá slavice Hana Zagorová. Dostala také ocenění za svá vystoupení při charitativních koncertech Kapky naděje....

Výběr článků

Načítám