Hlavní obsah

Hana Marvanová: Do politiky se vrátím

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ještě před nedávnem děsila poslankyně Hana Marvanová svými nekompromisními postoji v Parlamentu vládní koalici. Teď je na mateřské dovolené a raduje se ze svého třetího syna Andreje. Přestože ji mateřská role vysiluje, na politickou scénu se hodlá vrátit.

Foto: Michal Mucha

Společné foto účastníků křtu

Článek

"Skloubit mateřství a aktivní práci poslankyně se nedalo," řekla Marvanová, ale hned dodala: "Na politickou scénu se určitě vrátím!"

O politice má stále přehled

"Jsem sice doma, ale z politiky jsem úplně nevypadla. Všechno sleduji, mám informace, telefonuji si se svými kolegy," uvedla matka devatenáctiletého Lukáše, dvanáctiletého Tomáše a tříměsíčního Andreje.

Maminka je výtečnou oporou

Jako vždycky, když potřebovala, ať už měla své starosti v disentu nebo s dětmi, pomohla Haně Marvanové maminka. Také teď má v ní velkou oporu. Občas Andreje hlídá a v její domácnosti má práce víc než dost.

"Jsem zcela v pohodě. Člověk musí umět také odpočívat. A mateřství je pro mě aktivním odpočinkem," uvedla bývalá poslankyně.

Reklama

Související články

Poslankyně Hana Marvanová má syna Andreje

Poslankyně Hana Marvanová (US-DEU) porodila odpoledne v porodnici v Praze u Apolináře syna, kterému dala jméno Andrej. Marvanová je svobodnou matkou...

Marvanová končí ve Sněmovně

Bývalá šéfka Unie Svobody a poslankyně za tuto stranu Hana Marvanová, které se v úterý narodil syn Andrej, končí ve Sněmovně. Podle informací Práva se svého...

Výběr článků

Načítám