Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová se v blízké budoucnosti nevdá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zaručené informace vyhlášené newyorské společenské sloupkařky o chystané svatbě Gwyneth Paltrowové a Chrise Martina se přeci jenom ukázaly být nepravdivé. V rozhovoru pro stanici Virgin Radio prohlásil zpěvák skupiny Coldplay, že mezi ním a držitelkou Oscara Gwyneth se ke svatbě v nejbližší době neschyluje, píše časopis Hello.

Foto: Tomáš Vítámvás

2. liga družstev - sk. Brno, 21. 10. 2012 - Boskovice

Článek

Dříve publikované informace tvrdily, že svatba se bude konat v sídle režiséra Stevena Spielberga, který povede nevěstu k oltáři místo jejího nedávno zesnulého otce. "Všechno, co bylo napsáno v souvislosti se Stevenem Spielbergem je hloupost," dementoval předchozí zprávy šestadvacetiletý Chris Martin.

Chris Martin FOTO: hotandcoldplay.com

Slavný pár spolu začal chodit na konci minulého roku poté, co Chris pozval Gwyneth na koncert své skupiny. Zamilovaná dvojice si brzy pořídila společný byt v Londýně a herečka začala na prstě nosit úzký kroužek, čím zavdala důvod ke spekulacím o chystané svatbě.

Gwyneth Paltrowová FOTO: gwynethpaltrow.org

Jednatřicetiletá Gwyneth se navíc nijak netají tím, že by si ráda pořídila rodinu. "Chtěla bych manžela a děti," prohlásila herečka, která byla dříve zasnoubená s herci Bradem Pittem a Benem Affleckem. "Těším se na rodinný život," řekla.

Gwyneth Paltrowová FOTO: gwynethpaltrow.org

O čtyři roky mladší Chris se však do ženění nežene a zvěsti o plánovaném sňatku vyvrací.

Reklama

Související témata:

Související články

Chris Martin z Coldplay zadržen pro vandalismus

Nesmělý zpěvák skupiny Coldplay Chris Martin byl považován za nejnudnější rockovou hvězdu. Liam Gallagher z Oasis o něm dokonce prohlásil, že je nezáživný jako...

Výběr článků

Načítám