Hlavní obsah

Chris Martin z Coldplay zadržen pro vandalismus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BYRON BAY

Nesmělý zpěvák skupiny Coldplay Chris Martin byl považován za nejnudnější rockovou hvězdu. Liam Gallagher z Oasis o něm dokonce prohlásil, že je nezáživný jako učitel zeměpisu. Své pověsti hodného a tichého chlapce však Martin o víkendu učinil zadost. V Austrálii se snažil rozbít automobil fotografovi, který jej fotil při surfování.

Foto: Vratislav Konečný
Článek

Skupina Coldplay je v současné době na turné po Austrálii, kde si včera Chris užíval den na pláži a surfoval. Fotograf deníku The Sun John Lester se rozhodl ho při tom fotit.

Martin se poté dožadoval, aby reportér snímky ze svého digitálního fotoaparátu vymazal. Když tak odmítl učinit, Martin začal házet kameny do okna jeho Jeepu. Po osmi marných pokusech rozbít přední sklo novinářova automobilu, se zpěvák rozhodl pro vypuštění gum.

Martin vše přiznal

"Říkal jsem mu, že mám právo jej fotit, když je na veřejné pláži, ale on to nebyl ochoten přijmout," prohlásil fotograf John Lester. "Sklo se mu sice rozbít nepodařilo, ale vyměnit se bude muset. Nesnažil jsem se mu v tom zabránit a šel jsem rovnou na policii," dodal.

Policisté později došli pro zpěváka do hotelu, kde bydlí spolu se svou přítelkyní herečkou Gwyneth Paltrowovou. Chris Martin se ke všemu přiznal a byl zatčen, píše britský deník The Sun. Osmého října bude muset rocková hvězda předstoupit před magistrátního soudce v australském Byron Bay, kde k incidentu došlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám