Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová už prý slyší svatební zvony

– NEW YORK

Bude si Gwyneth Paltrowová brát svého přítele Chrise Martina, nebo se rozcházejí? To je otázka, která kdekomu vrtá hlavou od té doby, co zasloužilá redaktorka společenské rubriky Cindy Adamsová v deníku New York Post napsala, že se bude herečka na podzim vdávat.

Foto: HZS JMK
Článek

Cindy Adamsová ve své rubrice napsala, že držitelka Oscara Gwyneth a zpěvák skupiny Coldplay Chris plánují na konec léta či začátek podzimu svatbu. Podle ní už jsou přípravy svatby v plném proudu. Obřad by se měl údajně konat v domě režiséra Stevena Spielberga v East Hamptons. Ten by navíc i měl vést nevěstu k oltáři namísto jejího otce Bruce Paltrowa, který v loňském roce zemřel.

Zmíněná informace protiřečí jiné, která se tento týden objevila v dalších společenských tiskovinách. Podlé té jsou prý totiž slavní milenci na pokraji rozchodu. Hlavním důvodem jejich neshod je údajně otázka bydlení. Zda žít v Británii či ve Státech.

Paltrowová: Takhle nemohu dál

Jeden londýnský deník podle časopisu Hello přinesl zprávu o hádce, kterou mohli slyšet kolemjdoucí z otevřených oken hereččina bytu v londýnské čtvrti Belgravia. Gwyneth prý svému milému říkala: "Takhle už dál pokračovat nemohu."

Chris Martin poté sám odletěl do Austrálie na turné se svou skupinou Coldplay. Pro pravdivost první informace o tomto sledovaném páru však hovoří fakt, že tam za ním zakrátko blonďatá krasavice přiletěla. Když přišla policie zpěváka zadržet kvůli jeho vandalskému činu, byli v hotelu spolu.

Reklama

Související články

Chris Martin z Coldplay zadržen pro vandalismus

Nesmělý zpěvák skupiny Coldplay Chris Martin byl považován za nejnudnější rockovou hvězdu. Liam Gallagher z Oasis o něm dokonce prohlásil, že je nezáživný jako...

Výběr článků

Načítám