Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová se utápí v žalu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská herečka Gwyneth Paltrowová by měla v klidu očekávat narození svého prvního dítěte. Místo toho je však zavalena stresem. V rodině totiž neustále přibývá více smutných událostí.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

Oscarová herečka se ještě nestačila vzpamatovat z úmrtí svého otce, režiséra Bruce Paltrowa. Před dvěma týdny navíc ztratila svého strýce, který podlehl rakovině stejně jako její otec, a její matka, herečka Blythe Dannerová, bojuje se záhadnou nemocí.

"V tuhle chvíli je Gwyneth silně rozrušená a plná úzkosti. Měla ke svému strýčkovi velice blízko. Jeho smrt přišla jako blesk z čistého nebe. Je to pro ni hořká zkouška," řekla blízká přítelkyně.

Stále ještě není vyrovnaná se smrtí svého otce a teď do toho všeho přišel zhoršující se zdravotní stav její maminky. Neustále si volají. Je to děsná situace. Gwyneth je připravena vzdát se všeho, jen aby mohla být po boku své matky, když to bude potřebovat," vysvětlil stejný zdroj..

Matka Gwyneth Paltrowové údajně dvakrát týdně jezdí do nemocnice St. John's Hospital v kalifornské Santa Monice, kde se podrobuje radiologické léčbě. Šířící se nepodložené informace o tom, že by se hereččina matka potýkala rovněž s rakovinou, odmítl agent Paltrowové komentovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Paltrowová se zamilovala díky akupunktuře

Americká filmová hvězda Gwyneth Paltrowová nalezla pravého muže díky akupunktuře. Údajně se jí tím otevřely dosud neprobádané sféry jejího vlastního života....

Výběr článků

Načítám