Hlavní obsah

Paltrowová se zamilovala díky akupunktuře

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká filmová hvězda Gwyneth Paltrowová nalezla pravého muže díky akupunktuře. Údajně se jí tím otevřely dosud neprobádané sféry jejího vlastního života. Po terapii zaznamenal její život obrat o sto osmdesát stupňů. Důkazem je prý manželství a těhotenství. Před půl rokem by o ničem podobném ani nesnila.

Foto: Veronika Woznicová

Snímek z utkání mezi týmy HbK Karviná (bílá) a HBC Enviform Třinec

Článek

V říjnu 2002 totiž zemřel hereččin otec Bruce Paltrow, což jeho dcera nesla tak těžce, že na několik měsíců odešla z hereckého světa. Ačkoli se v té době Gwyneth poznala s Chrisem, láska všechny její emoční trable vyřešit nedokázala.

"Nikdy jsem nevěřila, že budu tak moc trpět. Ale potom přemýšlíte, že je čas otevřít se novým způsobům života. Zhodnotit čas, který tady na světě máme a zbytečně jej nepromarnit. Dnes jsem neuvěřitelně nadšená. Po roce tolika hrůz je kolem mne zase tolik dobrých zpráv," uvedla Gwyneth.

"Mezi tu nejneuvěřitelnější patří bezesporu těhotenství. Je ve mně totiž život, jehož součástí je přece čtvrtina mého otce. Upřímně musím říct, že jsem nejšťastnější na světě. A mluvit o Chrisovi je pro mě posvátné," dodala.

Přehodnotí život

Hvězda žijící v Londýně, která se může chlubit Oscarem za roli ve filmu Zamilovaný Shakespeare, připustila, že bude při výběru filmů v budoucnosti již více než obezřetná. Chce si užít těhotenství a změnit žebříček životních hodnot.

"Pracovala jsem stejně horlivě ve dvaceti a teď mám pocit, jako bych zapálila svíčku z obou stran. Příliš jsem si nevybírala a brala jsem všechno, co mi přišlo pod ruku. Pak jsem jen děkovala, že to byly většinou dobré filmy. Udělala jsem ale i několik braků," míní jednatřicetiletá herečka.

Upřesnila, že její zápal pro filmování sebou přinášel i mnoho nevýhod. "Za největší nevýhodu svého úspěchu a toho, že jsem již v šestadvaceti letech získala Oscara, považuji fakt, že jsem začala ignorovat mnoho věcí, které pro mě byly dříve v životě velice důležité," uzavřela Gwyneth.

Reklama

Související témata:

Související články

Gwyneth Paltrowová by se ráda vdala

Herečka Gwyneth Paltrowová uvažuje o sňatku. Její přítel Chris Martin, zpěvák skupiny Coldplay, se ale nemůže rozhoupat a dosud ji nepožádal o ruku.

Paltrowová očekává svého prvního potomka

Americká herečka Gwyneth Paltrowová (31) poprvé otěhotněla a stala se tak nejčerstvější nastávající maminkou mezi hollywoodskými celebritami. Šťastným otcem...

Výběr článků

Načítám