Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová chce být šéfkuchařkou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Oscarová herečka Gwyneth Paltrowová se už se nehodlá pachtit za slávou, raději se vrhne naplno na roli šéfkuchařky ve své vlastní restauraci. "Musím se už konečně začít věnovat něčemu jinému. Jako herecká hvězda se cítím jako tlakový hrnec," řekla a dodala, že nikdy nechtěla být obletovanou celebritou, ale jen dobrou herečkou.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Druhou největší vášní po herectví je pro Gwyneth vaření, a tak její další kroky budou zřejmě směřovat právě tímto směrem.

"Chci dělat to, v čem jsem podle vlastního názoru dobrá. Super by byla pro změnu role šéfkuchařky. Splnila jsem si všechny své cíle a sny. Nemám potřebu zůstat v té šílené aréně i v příštích letech," prozradila herečka, která již dosáhla v herectví všeho, po čem toužila.  

V Anglii chce otevřít restauraci

Ve dvaatřiceti letech má na kontě desítky filmových rolí, Oscara za snímek Zamilovaný Shakespeare a její honoráře dosahují deseti miliónů dolarů. Letos v květnu porodila dcerku Apple, kterou hodlá se svým manželem Chrisem Martinem vychovávat v Anglii. [celá zpráva] A právě ve Velké Británii by si také ráda otevřela svoji první restauraci.

"Obleču se do bílého kuchařského hávu, budu vymýšlet recepty, zvát přátele na posezení a budu spokojená, když mi zákazníci poděkují za dobré jídlo," podotkla s úsměvem Paltrowová.

Reklama

Související témata:

Související články

Gwyneth Paltrowová porodila holčičku

Americká herečka Gwyneth Paltrowová, manželka zpěváka Chrise Martina z britské skupiny Coldplay, v pátek porodila svou první dceru Apple Blythe Alison....

Paltrowová pouští dceři vážnou hudbu

Ačkoliv má herečka Gwyneth Paltrowová doma muzikanta na slovo vzatého, dává přednost vážné hudbě. Své holčičce Apple, která se narodila v polovině letošního...

Paltrowová touží po větším soukromí

Ačkoliv je herečka Gwyneth Paltrowová na přízeň veřejnosti a novinářů zvyklá, šokuje ji způsob, kterým ji někteří paparazzi z Londýna pronásledují. Postěžovala...

Výběr článků

Načítám