Hlavní obsah

Gwen Stefaniová vymalovala dítěti pokoj načerno

– LOS ANGELES

Zpěvačka Gwen Stefaniová a její muž Gavin Rossdale rozhodně nejsou konvenčními rodiči. Pokojík svého nenarozeného dítěte totiž vymalovali načerno. Barva pohlcující světlo a symbolizující v západní kultuře temno a smrt však prý podle manželů navozuje úžasnou gotickou náladu.

Článek

A právě podivína subkultury gothů chce Gwen ze svého druhého potomka vychovat. „Rozhodli jsme se, že ho umístíme do černého pokoje. Bude to gotické dítě, takže je jedno, jestli to bude chlapec nebo dívka,“ uvedl pro magazín OK! rocker.

Gwen a Gavin čekají druhé dítě, prvorozený Kingston má dva roky. „Ještě ale nevíme, jestli je to dívka nebo kluk,“ přiznal Rossdale.

Podle něj prvorozený a hýčkaný Kingston ponese příchod brášky či sestřičky těžce. „Snažíme se mu vysvětlit těhotenství, ale nejsem si jistý, že chápe, o co tady jde. Myslím si, že narození nového dítěte bude pro Kingstona dost velký šok.“

Gothové jsou v Británii silně rozšířeni. Jedná se o alternativní životní styl či subkulturu, jejímiž hlavními tahouny jsou hudba a literatura. Ty jsou obě textově i eticky temné a záhadné. Pod goth spadá specifické umění, literatura a hudba. Gothy spojují některé atributy – temně nebo extrémně provedený make-up, černé oblečení, keltské šperky, piercing a tetování, stejně jako věci související se spoutáváním. Cítí silné spojení se středověkem či viktoriánskou historií. Mnoho gothů nosí symboly – křesťanský kříž nebo pentagram.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám