Hlavní obsah

Gábina Osvaldová není na mladé hochy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Textařka Gábina Osvaldová, porotkyně SuperStar, má mnoho ctitelů. Ačkoliv je vdaná za skladatele Ondřeje Soukupa, rovněž porotce téže soutěže, proslýchá se o ní, že má ráda mladé muže. Sama to však popírá.

Článek

"To je úplný omyl. Mladé muže v lásce nemám a nikdy jsem po nich nejela," ohradila se Osvaldová. "Nikdy jsem nebyla na zajíce. Někdy se to snad stalo, ale jen úplným omylem," připustila slavná porotkyně, která naplno zažívá svou popularitu.

"Třeba se mi stane, že někam pospíchám, a míjí mě na ulici učitelka s dětmi. A ty se na mne okamžitě vrhnou, abych se jim podepsala do žákovské knížky. A já přitom tak strašně spěchám. V duchu jen rostu, ale podepisuji se," vyprávěla.

Potřetí do poroty nepůjde

"Nebo mě na ulici lidé zastavují a chtějí se se mnou vyfotit. V duchu si říkám - bože můj, ještě jim jen zkazím rodinné foto, ale nechám si to líbit. Co se dá dělat? Vím jen jedno. Že potřetí bych do poroty v SuperStar už určitě nešla. Dvakrát a dost," sdělila Gábina.

Gábina Osvaldová je zvána na nejrůznější společenské večírky, kde si přijdou na své také gurmáni. I ona ráda něco dobrého smlsne.

"Jsem tak trochu gurmán. A říkám si, že jsem o dvacet kilo starší než mám být. Nesnažím se být zvlášť pěkná, jen se celý život snažím, abych méně jedla. Zato se dopíjím červeným vínem," svěřila se Osvaldová.

Reklama

Související články

Otevírání lanového centra a Loděnice Vltava

Neděle 8. dubna od 10 do 17 hodin bude patřit v lanovém centru na Libeňském ostrově všem příznivcům lezení a vodáctví. Po zimě zahajuje lanové centrum svou...

Výběr článků

Načítám