Hlavní obsah

Fotograf zažil bolestivé setkání s býkem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toronto

Být v aréně ve společnosti rozzuřeného býka rozhodně není žádná legrace, jak se v neděli přesvědčil jeden z fotografů na rodeu v Kanadě. Zvíře ho totiž nabralo na rohy a vymrštilo do vzduchu. Muž se ale krátce po tvrdém dopadu na zem opět postavil na nohy a s pomocí ostatních nezraněn odešel, napsal server listu Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Dopad na zem byl tvrdý

Článek

Fotografovi, jehož identita nebyla zveřejněna, stačila chvilka nepozornosti a hned poznal býčí rohy z mnohem větší blízkosti, než po jaké toužil. Býk naštěstí po střetu odběhl pryč a nepokračoval v útoku.

Sražený muž se ihned snažil zvednout ze země, v čemž mu asistovali kovbojové a personál, kteří rychle přispěchali na pomoc. Poté ho odvedli pryč z arény.

Foto: Profimedia.cz

Okamžik, kdy býk nabral fotografa na své rohy

Incident se odehrál na rodeu, jež bylo součástí tradiční soutěže Royal Horse Show v Torontu, na níž se sjíždějí jezdci z celého světa. Letos soutěží o ceny v hodnotě asi 15 miliónů korun.

Reklama

Související články

Vítězi krvavé koridy v Peru se stali býci

Mexická toreadorka Melina de la Parraová byla zraněna při býčích zápasech v peruánské Cajamarce. Čtyřsetkilové zvíře ji nabralo na roh a útočilo na ni i poté,...

Výběr článků

Načítám