Hlavní obsah

Fenka měsíc přežívala ve vyhořelém domě

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boston

Terisa Acevedová z amerického Bostonu měla dlouhý měsíc oči pro pláč. Nejen, že jí vyhořel dům, ale během nastalého zmatku se také zatoulala její fenka Lola. Terisa věřila, že fenka dlouhosrstého jezevčíka požár přežila, a proto nechala vytisknout letáky a stále psíka hledala, ale týdny plynuly a její naděje se zmenšovaly. Až když se šla čtyřiadvacetiletá Terisa téměř po měsíci podívat na jejich vyhořelý dům, našla uvnitř i svou milovanou Lolu.

Článek

V pondělí, čtyři týdny po požáru, se studentka univerzity Terisa Acevedová rozhodla vypravit se směrem k vyhořelému domu a zjistit, jakou spoušť za sebou plameny zanechaly. Když však uslyšela šramot, který zněl jako škrábání na dveře a kňučení, poprosila sousedy, aby jí pomohli odstranit dřevěné zábrany, které chránily dům před vniknutím cizích osob.

Uvnitř se opravdu nacházela Lola, která měla poraněnou tlapku a pár dalších zranění. Studentka ji proto rychle vzala do veterinární nemocnice Angell Memorial Animal Hospital, kde se nyní pejsek léčí. Brzy prý již bude úplně v pořádku. Majitelka popsala přežití své fenky jako zázrak.

Reklama

Výběr článků

Načítám