Hlavní obsah

Fenka má kvůli vrozené vadě neustále překvapený výraz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fenka Belle, žijící se svou paničkou Lieschen O'Connorovou v americkém Kansasu, se narodila s vrozenou vadou, kvůli níž vypadá, jako by byla neustále překvapená. Kromě nevšedního vzhledu, který budí pozornost, však tento stav fenku v ničem nelimituje, píše agentura AP.

BEZ KOMENTÁŘE: Pes kvůli vzácné vadě vypadá, že je neustále překvapenýVideo: AP

 
Článek

Osmatřicetiletá O'Connorová adoptovala kříženkyni dobrmana a australského honáckého psa v roce 2017 z jednoho z útulků v kansaském městě Lawrance.

Zdravotní stav fence podle agentury AP nezpůsobuje žádnou bolest, panička jí ale musí pravidelně aplikovat oční kapky, neboť oči jejího čtyřnohého mazlíčka občas trochu vysychají.

Nevšední vzhled Belle budí pozornost nejenom v reálném životě, ale rovněž na sociálních sítích. Například na TikToku si vysloužila úctyhodných 160 tisíc sledujících.

„Belle je extrémně roztomilá a trochu praštěná. Pokud by se pes uměl smát, Belle by se rozhodně smála hodně,“ uvedla O'Connorová, která pracuje jako manažerka v oblasti vysokoškolského vzdělávání.

Reklama

Výběr článků

Načítám