Hlavní obsah

Expředseda parlamentu Kollár zplodil další dítě. Slovenská média se ani neshodnou, kolik už jich má

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmapadesátiletý Boris Kollár, který ještě donedávna stál v čele slovenského parlamentu, zplodil další dítě. Slovenská média se už ani neshodnou v tom, kolik dětí a s kolika ženami vlastně má. Podle týdeníku Plus 7 dní je matkou nového přírůstku do široké rodiny pětadvacetiletá fitness modelka Vanessa Hrubovčáková z východního Slovenska.

Foto: Profimedia.cz

Mnohonásobný otec Boris Kollár

Článek

Informaci potvrdila čerstvá babička Silvia Šatníková. „Ano, jsem hrdá babička a na Borise nedám dopustit. Je to jeden z mála lidí, který je normální, milý a dobrý člověk,“ řekla podle slovenského týdeníku Šatníková. Podle týdeníku má jít už o 16. dítě.

Předchozího potomka Kollárovi porodila letos v červenci Laura Vizváryová (28). Média tehdy psala, že Kollár má třináct dětí s jedenácti ženami.

Dvanácté dítě porodila Kollárovi loni Barbora Richterová (34). Bývalá plavkyně už má s Kollárem desetiletého syna Artura. Letos propukla aféra, že Kollár měl v roce 2012 Richterovou uhodit v jeho vile v Miami.

„Dostala pár facek, ale nikdo ji nemusel ošetřovat,“ připustil Kollár s tím, že Richterová ohrožovala jejich společné dítě. „Hodila ho do vzdálenosti asi pět metrů, mohla ho zabít. Byl jsem v šoku, v zatemnění mysli,“ dodal Kollár.

Sledují mě

Richterová poté poslala poslancům parlamentu dopis s oznámením, že ji sledují různé automobily a může za tím být Slovenská informační služba.

Koncem října 2020 utrpěl Kollár vážné zranění při dopravní nehodě. Ve voze s ním tehdy seděla modelka Mirka Fabušová (35). Na Slovensku tehdy vyvolalo značné pobouření, že během pandemie měl předseda parlamentu v nemocnici povolené návštěvy. Často ho navštěvovala právě Richterová.

V září 2023 se přihlásila 21letá Ema Ferusová, která tvrdí, že ji Kollár dvakrát přinutil jít na interrupci, protože s ním čekala dítě. Ve zveřejněném videu ukázala snímek z obrazovky s bankovní transakcí, která má dokazovat, že interrupce platil Kollár. Mladá dívka na videu říká, že na interrupci byla den předtím, než Kollár coby druhý nejvyšší ústavní činitel země vítal na Slovensku papeže Františka.

Kollár označil jak dřívější aféru s Richterovou, tak i zveřejnění videa Ferusové za diskreditační kampaň. Ta byla podle něj řízená skupinou kolem podnikatele Zoroslava Kollára a měla za cíl poškodit hnutí Jsme rodina před letošními předčasnými parlamentními volbami. Kollárovo hnutí se nakonec do parlamentu nedostalo, když ve volbách získalo jen 2,21 procenta hlasů.

Kollár v tom zase lítá, mladá dívka tvrdí, že ji přinutil k interrupci

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám