Hlavní obsah

Evě Farné se snaží konkurovat nová zpěvačka Sandra Bell

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Patnáctiletá Sandra Bell po dvou letech pilné práce vydala své debutové album Trendy. Mladá zpěvačka se rozhodla jít svou cestou a první CD, obsahující 11 autorských skladeb, vydat u Popron music na vlastní pěst. Své CD pokřtila v klubu Daylong Café v pražském Palladiu.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Sandra Bell

Článek

Sandra Bell byla také autorkou námětu jednotlivých skladeb, podílela se na hudebních aranžích, připravila si klipy pro TV Stream a během příprav alba uplatnila spoustu nastřádaných nápadů. Album Trendy je stejně jako Sandřin pohled na hudbu a okolní svět pestré a hravé.

Album se však snaží proplouvat několika hudebními žánry a to je také asi jeho hlavní úskalí. Sandranapříklad tvrdí, že se v její hudbě objevují i prvky metalu. O tom bychom mohli s velkým úspěchem polemizovat.

Sandra Bell při křtu albafoto: Novinky/Jakub Kynčl

Sandra Bell se nesnaží být mainstreamovou zpěvačkou, zpívá o věcech, které jsou blízké většině teenagerů, do svých písniček promítá pocity, zážitky a zkušenosti doprovázející její vstup do světa dospělých. Více napoví i názvy jednotlivých skladeb nového alba: AHA, Fashion, Anděl strážný, Zamilovaná nebo Nechci lhát. Cílová skupina posluchačů je tedy zcela jasná...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám