Hlavní obsah

Elitní tým denverských roztleskávaček chtěl posílit mladý muž

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denver

Tisíce amerických dívek sní o tom, že se jednou stanou roztleskávačkami národní ligy amerického fotbalu NFL. Jen těžko lze ale uvěřit, že o něčem takovém může snít i muž. Sacha Heppell zbořil všechny zažité stereotypy, když se v neděli 15. dubna objevil v Coloradu na konkurzu elitního týmu roztleskávaček týmu Denver Broncos.

BEZ KOMENTÁŘE: Do konkurzu elitního klubu roztleskávaček se přihlásil i muž

 
Článek

"Snažím se, aby se ze mě stal vůbec první roztleskávač týmu Denver Broncos. Je to ohromné a jsem rozrušený. Žádný muž ještě nikdy konkurzem neprošel! Dokonce ani nevím, zda se vůbec nějaký muž ke konkurzu dostal,“ uvedl pro agenturu Reuters nadšený Heppell.

Naneštěstí pro mladého tanečníka se ale porota nakonec usnesla, že Heppell ještě musí na své sestavě zapracovat. Ať už to bylo záměrné nebo ne, jeho taneční představení totiž vypadalo spíš jako komický výstup. O afektovaném chování mimo pódium ani nemluvě.

Jisté tedy je, že se v příští sezóně mezi děvčaty, které budou opěvovat hráče amerického fotbalu, neobjeví. Třeba to ale zkusí i příští rok a uspěje. Nezbývá, než mu v jeho nadšení držet palce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám