Hlavní obsah

Dva roky ho bolelo břicho. Našli mu tam 60 různých předmětů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obsah žaludku pacienta, který si po dva roky stěžoval na bolest břicha, vyrazil dech i zkušeným indickým doktorům. Při operaci vyňali neuvěřitelných 60 rozličných drobných domácích předmětů, jako jsou například sluchátka, různé šroubky a spony, ale třeba i korále.

Foto: Profimedia.cz

Lékaři vyndali Indovi z břicha 60 různých předmětů

Článek

Ind Kuldíp Singh navštívil nemocnici v Paňdžábu, regionu ležícímu na hranicích mezi Indií a Pákistánem, 27. září s tím, že ho prý už delší dobu pobolívá břicho. Navíc ho prý postihly vysoké horečky.

Když mu lékaři udělali rentgen, okamžitě ho poslali na sál. V břiše měl totiž celou řadu předmětů, které tam rozhodně nepatří. Doktoři jich napočítali celých šedesát. A jednalo se o pestrou škálu věcí od řetízků po magnetky, knoflíky a kusy zipů, které mu v břiše zůstaly.

Přestal pít a začal polykat šroubky. Lékaři mu jich našli v žaludku přes kilo

Koktejl

Po operaci muž zůstal v nemocnici v kritickém stavu, aktuálně je odkázaný na ventilátor. Muž mimo jiné podle ošetřujících lékařů snědl i několik ostrých předmětů, které mu poranily žaludeční stěny. Pozoruhodné přitom je, že jeho příbuzní si ničeho zvláštního v jeho chování nevšimli.

Podle lékařů muž trpí psychickou nemocí jménem pika. Jedná se o poruchu příjmu potravy, kdy postižený pojídá předměty, které za jídlo považovány nejsou. Pika bývá řazena k poruchám příjmu potravy hlavně u dětí, ale objevuje se v celém věkovém spektru.

Polonahá dívka politá čokoládou posloužila jako dekorace v bufetu

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám