Hlavní obsah

Polonahá dívka politá čokoládou posloužila jako dekorace v bufetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pikantní dekoraci pro bufetový stůl u bazénu vsadil jeden hotel na Sardinii. Mezi nabídkou ovoce a pečlivě seřazenými dezerty se na hosty usmívala ležící dívka v bikinách, politá čokoládou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nápad pozornost upoutal, a to i mediální. Ne každému se ale podle listu Corriere della Sera líbil. Například jistý návštěvník z Milána, který pracuje jako manažer lidských zdrojů, prý nenacházel slov, když si přišel vybrat něco k zakousnutí.

Podivoval se, jak je možné, že někdo tímto způsobem „narušuje moderní hodnoty italské společnosti“. „Nenacházím slov,“ napsal na sociální síti s tím, že jde o zneuctění ženského těla a jeho srovnávání s nádobím.

Podivovala se i jeho čtrnáctiletá dcera. „Tati, co je to za blbost. Tohle není země, kde se můžeš realizovat,“ řekla otci. Dívka na bílém ubrusu, která měla čokoládu na břichu, nohou i pažích, byla prý jen o něco málo starší než ona dcera.

Také pro některé další hosty čtyřhvězdičkového hotelu na severovýchodním pobřeží Sardinie bylo záhadou, čeho provozovatel objektu chtěl dosáhnout. Zaměstnanci počin bránili slovy, že jde „jen o čokoládovou sochu“.

Až když se vše rozkřiklo v médiích, zařadilo vedení hotelu zpátečku a omlouvalo se. „Vyjadřujeme politování a v budoucnu nepřipustíme, aby se zákazníci cítili pohoršeni,“ reagoval hotel.

„Ostudná epizoda“

Slyšet se nechali i italští politici. „Je to ostudná epizoda. Musíme změnit myšlení těch, kteří tuto nechutnost vymysleli a věřili, že půjde o příjemnou zábavu,“ prohlásila místopředsedkyně Hnutí pěti hvězd Alessandra Toddeová.

Podle předsedkyně parlamentního výboru pro lidská práva Laury Boldriniové z Demokratické strany svědčí chování hotelu o „naprostém nedostatku respektu vůči ženám“.

Anketa

Považujete využití živé figurantky coby čokoládové sochy jako dekorace na stole za vhodné?
Ano
29,6 %
Ne
46,9 %
Je mi to jedno
23,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 24394 čtenářů.

Ve Španělsku spustili na vodu funkční loďku z prošlé čokolády

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám