Hlavní obsah

Dva muži nakládali zboží stylem Pat a Mat

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wrexham

Většina lidí se snaží práci si co nejvíce zjednodušit a uspíšit. Někdy to však bývá kontraproduktivní. Přesvědčili se o tom i dva doručovatelé z Velké Británie, kteří se snažili naložit do nákladního vozu co nejvíc zboží najednou. Evidentně ale podcenili výšku nákladu a tak jejich činnost připomínala spíš konání Pata a Mata.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nakládání zboží se moc nepovedloVideo: Caters News, AP

 
Článek

Dvojici natočil 21. července ve Wrexhamu osmnáctiletý Jack Hall, který pracuje naproti přes ulici v obchodě u svého otce, napsala agentura Caters News. Muži vyskládali balíky s pitím a potravinami na paletový vozík do více než dvoumetrové výšky. A jak snad všichni - kromě aktérů - tušili, náklad se během chvilky sesypal na zem.

„Ty dva neznám, ale vídám je celkem často, jak se snaží manipulovat se zbožím, které mají vyskládané do příliš velké výšky,“ okomentoval svou videonahrávku Hall. Zatímco některým divákům přišlo počínání dvojice vtipné, jiní jen s povzdechem konstatovali: „Jak typické.“

Reklama

Výběr článků

Načítám