Hlavní obsah

Druhý nejvěrohodnější Elvis je z Česka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V anglickém Blackpoolu se koncem letošního ledna konalo evropské mezinárodní klání imitátorů. Český soutěžící Vladimír Lichnovský z Příbora sice první příčku nevybojoval, každopádně však obhájil úctyhodné druhé místo.

Foto: Zdroj: Sareza,s.r.o.

Skáčeme do nové sezóny!!!

Článek

V pátek se konalo kvalifikační kolo, které Vladimír zvládl s přehledem. V sobotu publikum rozehřál hitem Johnny B. Goode a diváky svou energií doslova strhl.

Lichnovský, který se utkal s dvaapadesáti dalšími soutěžícími napodobujícími legendární postavu Elvise Presleyho, se takřka během noci stal miláčkem anglických fanoušků a tamního tisku.

Fantóm z Čech

Kromě šeku na 750 liber, který si ze soutěžního ringu odnáší, dostal také například poukázku na oblek v elvisovském stylu, který pro Vladimíra ušije renomovaná firma a jehož hodnota se vyšplhá na 500 liber. Lichnovský rovněž obdržel asi třicet originálních šátků.

Druhý nejlepší Elvis v Evropě si již v Anglii vysloužil přezdívku Fantóm z České republiky - přijede, zazpívá, nikdy nesundá brýle ani paruku a zase zmizí. Nikdo vlastně neví, jak doopravdy vypadá.

Vladimír Lichnovský vystupuje jako dvojník Presleyho od roku 1998 střídavě buď sám nebo se svou skupinou Elvis Presley Revival Band. Čeští diváci ho znají z televizních vystoupení v pořadech Zlatá mříž, Eso, Bolkoviny či Caruso-show, snaží se ale prorazit rovněž u našich slovenských a polských sousedů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám