Hlavní obsah

Dopustil se přestupku, aby nemusel sloužit přítelkyni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSLO

Silných prostředků využil třicetiletý norský řidič, jehož vlastní přítelkyně zneužívala jakožto osobního šoféra. Muž se proto záměrně dopustil závažného dopravního přestupku, aby mu byl odebrán řidičský průkaz. Informaci v pátek přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Milan Haluška

Ilustrační foto

Článek

Jakmile muž před sebou na silnici zahlédl policejní vůz, schválně sešlápnul plyn, až se auto ubíralo rychlostí 137 kilometrů v hodině v úseku, kde je povolena pouze osmdesátka.

Zákeřná taktika zabrala. Policejní hlídka uhánějící automobil ihned zastavila a Norovi uložila pokutu za nepovolené překročení rychlosti.

Vysloužil si také odpočinek

Viník, který ve čtvrtek předstoupil před soud, se přiznal, že přestupek spáchal záměrně, aby už dále nemusel sloužit přehnaným požadavkům své přítelkyně. Soudce sice mužovu upřímnost ocenil, zároveň však uvedl, že pro jeho uvažování nenašel pochopení.

Řidičovo přání se každopádně stalo skutečným a dokonce předčilo jeho očekávání. Kromě odebrání řidičského oprávnění stráví dva týdny ve vězení, kde si bude moci od náročné milenky pořádně odpočinout.

Reklama

Související články

Kradeným autem se proboural až do ložnice

Vskutku dramatické probuzení čekalo jednoho rána na nic netušícího Američana, když přímo do jeho domu narazilo kradené auto, které prorazilo zeď do ložnice....

Výběr článků

Načítám