Hlavní obsah

Do čekárny plné pacientů vtrhla bez pozvání kráva

Zděšení zavládlo v sobotu mezi pacienty čekajícími v nemocnici v kolumbijském departmentu Antioquia na severovýchodě země. Do čekárny z ničeho nic vtrhla splašená kráva a nadělala před ordinací pořádnou paseku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Do čekárny v Kolumbii vběhla splašená krávaVideo: AP

 
Článek

Zvíře vyděsilo pacienty v čekárně, naštěstí však nedošlo k žádnému vážnějšímu zranění. Pouze jedna žena, kterou kráva přimáčkla ke zdi, utrpěla lehčí zranění a musela být ošetřena.

Jak se později ukázalo, stádo krav uteklo místnímu farmáři, který jim byl v patách. Mezitím ale jedna z nich našla útočiště před ordinací, kde část vybavení zdemolovala.

Kráva Poshspice byla vydražena za rekordní sumu

Koktejl

Z nemocnice nakonec pomohli zvířeti dva muži. Ti krávu vytáhli za provaz, který měla okolo krku. S vyváděním ale splašený sudokopytník nepřestal ani před budovou, kde zničil dvě zaparkované motorky.

Dotyčný farmář se později vehementně omlouval a dotazoval se na zdravotní stav zraněné ženy. Jestli bude muset nahradit materiální škodu, není podle agentury AP zatím známo. Policie zatím nezahájila vyšetřování případu, takže farmáři by neměl za řádění jeho dobytka hrozit žádný trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám