Hlavní obsah

Diana prý zkusila kokain a bála se o život

– LONDÝN

Další skandální informaci zveřejnila Simone Simmonsová ve své vzpomínkové knize Diana: Poslední slovo. Podle ní měla zesnulá princezna Diana za svého života minimálně jednou požít kokain. Následně se strachovala, že zemře.

Článek

Princezna z Walesu prý zkusila kokain a pak se bála o život. Se svým zážitkem se pak svěřila Simmonsové, která se prohlašuje princezninu důvěrnou přítelkyni. Drogy měl Dianě nabídnout jistý známý, který byl na kokainu závislý.

Zkušenost však byla pro princeznu natolik otřesná, že se zapřísáhla, že už ji v budocnu nebude opakovat a že bude naopak pomáhat drogově závislým. Podle Simmonsové měla Diana podat pomocnou ruku i při odvykání svému příteli Dodimu al-Fayedovi, a to jen pár týdnů před jejich smrtí při autonehodě v Paříži v roce 1997.

Simmonsová ve své knize rovněž zveřejnila Dianin údajný poměr se synem bývalého prezidenta USA Johnem Kennedym juniorem. [celá zpráva]

Bývalý princeznin komorník Paul Burrell však spekulace označil za lživé a nesmyslné. Kontroverzní informace Simmonsové je možné považovat za snahu zviditelnit se či pošpinit Dianinu pověst.

Reklama

Související témata:

Související články

Diana měla údajně poměr s Kennedym mladším

Zesnulá princezna Diana prý měla v minulosti milostný poměr s Johnem Kennedym juniorem, synem bývalého prezidenta Spojených států. Napsal to v pondělí britský...

Výběr článků

Načítám