Hlavní obsah

Diana Kobzanová chce o samotě lenošit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ačkoli současným partnerem Diany Kobzanové je profesionální sportovec, český fotbalový reprezentant Martin Jiránek, od modelky bychom se prý přehnané tělesné aktivity rozhodně nedočkali. Modeling, jak Diana tvrdí, je značně hektický a náročný. A tak blondýnka s dlouhýma nohama tráví volné chvíle nejraději nicneděláním, a to nejlépe sama.

Článek

Kobzanová na Frekvenci 1 prozradila, že na léto ještě nemá žádné plány. "Je to hlavně tím, že budu mít asi spoustu práce, navíc nesnáším jakékoliv plánování. Vždycky, když si něco vymyslím dopředu, tak to pak stejně nevyjde."

Šanci by měl jen partner

Její největší touha ale prý naštěstí žádné velké plánování nevyžaduje. "Chtěla bych se prostě jenom válet. Nikomu neodpovídat na otázky, nic nemuset a trávit svůj čas jen sama se sebou," vysvětlila.

"Možná bych k sobě ale pustila ještě partnera," dodala po chvíli se smíchem.

Kráska dává absolutní přednost pohodlí. Dovolená v kempu prý vůbec nepřipadá v úvahu. "Stanování jsem si užila jako malá před barákem. Teď už jsem zvyklá na svoje soukromí a asi bych těžko nesla, kdybych se musela se šedesáti dalšími cizími lidmi dělit o sprchu někde v kempu. Celkově se mi představa takových přírodních aktivit moc nezamlouvá. Postupem času se totiž ze mě stal neuvěřitelný lenoch," přiznala upřímně.

Reklama

Související témata:

Související články

MÓDA: Kobzanová si vyzkoušela svatební šaty

Modelka a bývalá misska Diana Kobzanová předvedla šaty módní návrhářky Jiřiny Tauchmanové, které se v úterý dražily. Sama však zatím nepomýšlí na to,...

Zamilovaná Kobzanová o svatbě neuvažuje

Modelka Diana Kobzanová v současnosti prožívá šťastné období - je zamilovaná. Hodně času tráví na cestách, její přítel, fotbalista Martin Jiránek působí...

Výběr článků

Načítám